nuffnang

Thursday, November 3, 2011

garden....my birthday

yea..yea..yea....my birthday....gembira....seronok....bangga.....coz my boss belanja .....dia orang belanja aku kat garden....first time datang kat garden....memang cantik giler.....thanksss kat semua bos2.....muahhh...muahhhh....muahhhhh......


kat pintu masuk.....


buku menu.....




hiasan dalam garden.....dalam garden banyak sangat dengan jam.....tapi jam2 kat situ semua pukul 10.....kita orang dok teka2 apakah maksud nyer.....pada pandangan aku maybe dia buka pukul 10....tutup pon pukul 10....ye ke?....memandai aje kan......



hadiah dari kawan aku....pn. min....thanks.....



antara menu yang ada kat garden.....sampai kita orang tak tahu nak order ape....rambang mata.....semua nyer nampak sedap2......







pas order makanan kita orang pergi snap gambar....banyak tempat yang menarik.....cantik2 hiasan nyer.....tapi semua nyer gambar aku yek  kawan2....jangan marahhh.....nama pon birthday girl kan......









antara makanan yang kita orang order......meriahkan.....semua sedap.....kena datang lagi kat garden nie.....tapi bila...???ermmmm.....





nie lak air2 yang kita orang order.....pon sedap2 belaka......slurpppp......tapi maap ler aku tak ingatkan apa tajuk air n makanan semua tu.....panjang sangat......


tengah syok makan2 n sembang2.....tiba2.....dia orang semua nyanyi.....happy birthday.....happy birthday.....sekali pandang belakang tengok en. afnan (my bos) n wife datang bawa kek.....patutlah datang lambat yek.....terharu giler time tu.....tak sangka lak siap ada kek lagi.....cam terasa muda remaja plak.....hik...hik...hik....perasan lak aku nie......malu...auuummm.....



nielah kek yang di sponsor......kek dari secret resepi.....sama ngan kek pn. min bagi.......tengok pesanan kat kek tu....kau orang semua boleh bayangkan aku camne ok....memang becok giler.....kalau aku tak datang opis memang sunyi sepilah jawabnya.....


birthday girl....hik...hik...hik...malu nyer.....

 nie semua kawan2 aku yang join gak.....thanks kat u all....dia orang semua sporting giler.....


nie lah my boss.....dia orang lah yang belanja......thanks bebanyak2 yek....moga panjang umur n di murahkan rezeki lagi.....my boss pon sporting giler.....cam kanak2 riang.....yelah dapat staff lebih tua dari dia orangkan......plak tu becok giler....hik...hik....hik....sabar yek my boss semua ngan staff awak yang sorang nie.....

 nie cik shita n cik k.....thanks yek.....pening kepala dia orang layan aku yang becok nie....hik...hik..hik...

my friends....duduk sebelah2 kat opis....3 orang pon dah kecoh.....


4 comments:

deyna said...

wah..bestnye bos belanje...

a.d.a.M.i.a said...

haPi beLated bezday kak zieRa seMoga paNjaNg uMo n diMuRaHkaN rezeki...syioqnya bos bLaNja..caNtikLa GaRdeN tu taPi kaT maNa teMpaT tu akak? triNgiN gak nak pose ala2 modeL macaM akak kat sitU (",)

Qaseh Ziera said...

kat alamanda aje....tingkat bawah sekali....berdekatan dgn bowling.....cantik tau....

Sue_Echan said...

happy besday kak zira..wish pjg umo n dimurahkan rezeki.. InsyaAllah...