nuffnang

Thursday, November 10, 2011

corn + ice cream

hari raya haji hari tu kami sekeluarga balik kampung aku.....tapi kat kampung aku sambutan hari raya haji biasa2 aje.....tak meriah macam belah pantai timur.....bangun pagi sembahyang raya.....pastu pergi tengok orang korban....dah tu aje......yang lain cam hari2 biasa aje.....

belah malam tu adik aku ajak kita orang pergi pekan.....konon2 nyer nak cuci2 mata aje.....last2 terbeli 2 helai baju c hadif.....depan shopping complex tu ada orang jual corn, ice cream, waffer n macam2 makanan ler......aku order ice cream utk c hadif.....tiba2 aku tgk ada satu menu tu cam menarik plak corn + ice cream........aku pon try.....

sedap gak.....tapi bila makan banyak2 agak muak.....

No comments: