nuffnang

Monday, August 1, 2011

new car

alhamdullilah......rezeki hadif......memang dah lama hadif mengidamkan benda alah nie.....ibu ngan ayah memang ada niat belikan untuk hadif......tapi tak sangka lak......ada insan yang berbaik hati nak sponsor.....terima kasih banyak2 kat pak ngah..........hehehehe......pak ngah dapat durian runtuh yek.......pak nyah bagi duit yek kat hadif suruh beli car......hadif sayang pak nyah banyak2........hadif doakan moga pak ngah murah rezeki lagi.....nanti hadif boleh dapat hadiah lagi besarrrrrrr.......

semalam hadif pergi cari car kat manja ku........hadif tak tahu nak pilih mana satu.....semuanya cantik2.......mula2 hadif nak car....pastu tak jadi......tengok yang lain lagi best.....pastu nak ambil brommm brommmm plak......tapi tak best.......tak power lah brommm brommmm dia.....semua hadif dah test......hadif nak cari yang betul2 power.......lama gak lah ibu ngan ayah tunggu hadif buat pilihan.........

tapi duit yang pak ngah bagi tu masih ada balance lagi.......hadif tak tahu nak beli apa lagi......hadif simpan dulu yek.......




 mula2 sampai hadif berkenan yang ini....tapi ibu kata tak best....kecil.......

 yeah......yang ini power......hadif nak yang blue colour.....ibu minat white colour......tapi sayang dua2 tak ada new stok.......









akhirnya hadif pilih yang 











yellow colour












taraaaaa.......hadif beli atv.....power......best.......


hadif tengah belajar macam mana nak hadle atv ini.....hadif tekan minyak aje terus pecut ke depan......habis perabot ibu hadif langgar.......jadi lintang pukang rumah ibu.......last2 ibu or ayah kena pakai remote control untuk control atv hadif.......tapi x best lah ibu.......tak mencabar.......hadif nak drive sendiri.......ibu boleh tak kosongkan ruang tamu......baru seronok hadif main........please ibu.......

1 comment:

ZaNa aDieyZa said...

bestnya dapat kereta baru!!