nuffnang

Wednesday, May 4, 2011

followers ke 100

yeah....yeah....yeah.....ari nie baru nak buka blog.....dah lama x berblog....bz n bercuti sakan.....tengok followers dah bertambah.....dah 100 followers.....thanks kat sepatukacasidarella coz jd followers yang 100......di pagi nan indah nie.....aku yang baik hati nyer ingin bg something kat sepatukacasidarella.....hadiah dia rahsia....hehehe.......kepada sepatukacasidarella tolong email kat saya alamat awak yek......zierot_80@yahoo.com.....

7 comments:

LIYA said...

t aku sponsor setem yerk haha

nikaviolet said...

tahniah yea......hehe heppi blogging......

axie said...

wah bestnya! tahniah

Axie04 said...

amboi...
nak jugk adiah

qucachahir said...

tahniah.. ;)
alaa..jeles tak dapat jadi follower yang ke-100
hehe.. :D

beeha ben said...

HEE.....oo..patotlah rasa best je masa nak klik jd follower...nak dpt hadiah rupanya...nanti beeha emailkan ok... thanks... :)

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D